Opitz Barbi ismét megvillantotta a formáját

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban csak úgy önti magából a divatfotókat Opitz Barbi, aminek természetesen csak örülni tudnak a rajongók.

Csak az Instagramon már közel 285 ezer követőt számolhat az X-Faktor egykori győztese. Hihetetlen vagy sem, lassan 10 év telik el azóta, hogy Barbi felért a csúcsra a tehetségkutatóban, aminek sok különböző győztese volt már.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Barbi is egy nagyon más karakter volt a nyertesek között, és rengetegen rajonganak érte. Vannak időszakok, amikor az énekesnő kevésbé aktív a közösségi médiában, de mostanában ismét feljebb kapcsolt.

Láthattuk, hogy milyen remekül áll neki a skót szoknya, de egy igazán látványos fehér színű szettben is megmutatta, mennyire vonzó. Valószínűleg azon sztárok közé sorolható, akik a legtöbb bókot kapják a követőktől.

Sajnálatos módon alpári hozzászólásokat is találni az oldalán, és egyesek mindezt „menőnek” tartják, ugyanakkor csak magukat minősítik. Szóval igen, kellemetlen az ilyen ember, de el kell engedni őket.

Barbi sem reagál az ilyen hozzászólásokra, és nem is gátolják meg abban, hogy újabb szexi fotókat osszon meg magáról, most is így tett. A fehér szín továbbra is nagyon jól áll neki, akárcsak ez a ruha.