Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Opitz Barbi feszülős trendi szettje

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
not image

Takács Petra

2022. szeptember 3. - 19:43

Egyik pillanatról a másikra ért véget a nyár, de ez nem jelenti azt, hogy rossz hangulatban kellene lennünk, már csak az előttünk álló koncertek miatt is.

Sokak számára ez egy nagyon sűrű nyár volt, és nem véletlenül, mivel visszatérhettek a fesztiválok. Egy igazán izgalmas fesztiválszezonban lehetett részünk a koronavírus után, ami sokkal több bulit is jelentett.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Régóta vártak erre a fiatalok, az idősebbek, mondhatni mindenki. Nagy volt a pezsgés, és szinte végig szárazság volt, nem kellett azzal foglalkozni, hogy az eső közbeszólhat, bár a viharos szél nem tűnt el nyomtalanul.

Opitz Barbi szintén imádja a nyarat, ilyenkor olyan pezsgés veszi körül a környezet, ami semmihez sem hasonlítható. Egy évszak sem képes hozni azt, amit a nyár, és ez így van rendjén, bárcsak tovább tartana.

Berki Krisztán édesanyja folytatja, szerinte Mazsi pokollá tette a fia életét

Az idei nyár valamelyest előbb érkezett meg, mert már májusban meleg volt, bár a június első fele nemigazán. Most pedig érezhető a váltás, sokkal hidegebb van, de ha Barbira nézünk, a hőségriadó juthat eszünkbe.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.