Opitz Barbi ezen a képen olyan, mint egy vonzó festmény

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
not image

Takács Petra

2021.június.11 - 10:38

Hirtelen egy festmény jutott eszünkbe, amikor rátekintettünk a képre, és bár nagy kérdés, hogyan lehetne vonzó egy festmény, ez mos talán mégis megállja a helyét.

Opitz Barbi szép csendben az egyik legnépszerűbb sztár lett a közösségi médiában, és nem érdemtelenül. Hónapokkal ezelőtt a Sztárban Sztárban is bizonyította, hogy mekkora tehetséggel rendelkezik, és bármikor kész átalakulni.

Sok szempontból azt a versenyt neki találták ki, és remek teljesítményeket nyújtott. Talán túl hamar esett ki, ehhez egyetlen egy megingás is elegendő volt, de valamelyest kárpótolhatta az élmény, valamint ő lett a különdíjas.

Az X-Faktor 2016-os győztese karrierje töretlen, bár a koronavírus miatt ő is tehetetlen volt, háttérbe kellett vonulnia. Ennek most azonban vége, újra zöld utat kaptak a zenészek, énekesek, ismét lehetnek koncertek.

Csak pislogunk Exatlon-Lilkó bikinis képe után

Ez még jobb hírt jelent, mivel az időjárás végre igazi nyarat mutat, és kezdünk belépni a kánikulába. A kabátok végre téli álmot alhatnak, mert már nagyon elegünk volt ebből, és eljött az az idő, amikor a nyári szettek kerülnek középpontba.

Barbi is erre koncentrál, sorra mutatja be magán a színes és csinos ruhákat, miközben a formás lábai is hangsúlyosak. Ennek nyilván a rajongók örülnek a legjobban, de azok sem lehetnek szomorúak, akik csak véletlenül tévednek az énekesnő Instagram oldalára, aminek rövidesen 280 ezer követője lehet.