Opitz Barbi bombasztikus mellbedobása: özönlöttek a kommentek

not image

A T-800-as

2020. október 27. - 04:14

Fogalmazzunk úgy, hogy az énekesnő igen erős testi adottságokkal rendelkezik a dekoltázs terén, és ennek rendre hangot is ad.

Fogalmazzunk úgy, hogy az énekesnő igen erős testi adottságokkal rendelkezik a dekoltázs terén, és ennek rendre hangot is ad.

Optiz Barbi számára véget ért a verseny a Sztárban Sztárban, ahol sokáig az egyik nagy favoritnak tűnt. Egy megingás is elegendő volt ahhoz, hogy elbúcsúzzon a versenytől, amit nagyon szeretett. Sokakat meglepett a kiesése.

Barbi és Tóth Andi voltak azok, akikről azt gondolták, hogy nagy harcot fognak vívni egymással. Végül Andi elhúzott a riválisától, és legutóbb is olyan teljesítményt nyújtott, amivel biztosította a helyét a következő körben.

A másik énekesnő két hete visszatérhetett a régi életéhez, így több szabadideje lett. Nemrég például Füreden járt, ahol nem volt nehéz felismerni őt. Barbit senkivel sem lehet összekeverni, már csak a nagy frizurája miatt sem.

A fiatal tehetség az egyik legvonzóbb énekesnő Magyarországon, és a testi adottságai finoman szólva is rendben vannak. Rengeteg rajongó méltatja ezt, és lehetetlen szó nélkül elmenni a bombasztikus dekoltázsa mellett.

Köllő Babett egy igen merész ruhában jelent meg a Sztárban Sztár zsűrijében

Legutóbb is egy ilyen képet osztott meg magáról étkezés előtt, ahogy a rózsaszínű, kivágott ruhájában várakozik. A követők azonnal kommentálni is kezdeték a képet, néhol kissé furcsa stílusban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🧝‍♀️💗

💕Opitz Barbara Krisztina💕 (@opitz.barbara) által megosztott bejegyzés,