Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Opitz Barbi ezzel a bikinivel kergeti őrületbe a rajongókat

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
not image

Takács Petra

2021. augusztus 12. - 04:39

Barbi nyári formája finoman szólva is „hozza a kötelezőt”, nagyon erősen mutat a bikinikben, amivel egyre inkább lenyűgözi a rajongókat.

Opitz Barbi mindig is egy feltűnő jelenség volt, aki egyedül is képes betölteni a színpadot. Ezt már nem egy alkalommal bizonyította, jó példa erre az X-Faktor és a Sztárban Sztár, ahol szintén nagyon erős produkciókat láthattunk tőle.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Barbi mindig igyekszik valami extrát is csempészni a produkcióba, hogy a közönségnek felejthetetlen élményeben legyen részük. Ezt nemcsak a munkája miatt teszi, ami a szórakoztatásról szól, hanem amiatt is, mert nagyon fontosak számára a rajongók.

Folyamatosan kapcsolatban van velük a közösségi médiában, hol az Instagramon, hol pedig a TiktTok-on üzen nekik, vagy oszt meg magáról egy olyan szexi képet, ami bejárja a bulvársajtót. Most is valami hasonló történt, hamar rengeteg like futott be a bejegyzésre.

Videón Opitz Barbi, ahogy egy buliban táncol a pink szettjében

Az énekesnő nem tartozik a szégyenlős karakterek közé, és sztárként is megmutatja, hogy milyen az aktuális formája. Sokak számára ő jelenti az álomtestet, és rendre rengeteg dicséretet kap, néha még zavarba is jöhet ettől.

Lapozó: 1 2