Dollár
391,65 Ft
Euró
411,39 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
16,849 $

Vonat elé akarta vetni magát egy férfi, egy rendőrnő lebeszélte róla

Fotó: Unsplash/Gantumur Delgerdalai
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A fiatal férfi még búcsúlevelet is hagyott, és félő volt, hogy elveszi a saját életét, de egy hős rendőrnő közbeavatkozott.

A rendőrségi közleményben foglaltak szerint csütörtökön a rendőrség 18 óra 45 perc körül küldött járőrpárt egy XVIII. kerületi házhoz, mivel onnan egy nő bejelentette, hogy 26 éves fia búcsúlevelet hagyott hátra, majd elindult otthonról, hogy a vonat elé vesse magát.

Soron kívül Putyin elhúzódó háborúra számít, de nem rendel el újabb mozgósítást

Naszvadi József és Krámer Attila r. őrmesterek azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a fiatalember felkutatását, a kerületi kapitányság készenléti csoportvezetője, Dr. Gacs Mónika r. százados pedig telefonon keresztül próbálta felvenni vele a kapcsolatot – írja a police.hu.

A kétségbeesett férfi fogadta a hívást, a nyomozónőnek pedig sikerült megtudnia tőle, hogy pontosan hol tartózkodik, amelyről tájékoztatta a két járőrt. A rendőrnő meggyőzte a férfit, hogy várja meg a segítségére siető egyenruhásokat, a járőrök pedig egy közeli erdőben, 10 percen belül meg is találták őt sértetlenül, mialatt a nyomozónő végig vonalban maradt vele.

A fiatalember elmondta, hogy fél óra múlva jött volna a vonat, amihez tartott, és csak Dr. Gacs Mónika r. százados telefonhívására indult ki az erdőből, mivel a hangja elbizonytalanította szándékában. Megnyugtatta az is, hogy Naszvadi József és Krámer Attila r. őrmesterek gyorsan a segítségére siettek. A férfit a kerületi kapitányságra kísérték, ahonnan a mentők kórházba vitték.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.