18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

Rendőr mentette meg egy férfi életét, aki öngyilkosságot kísérelt meg otthonában

Fotó: Unsplash/Artam Hoomat
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Könnyedén tragédia lehetett volna a vége, azonban férfi testvérének lélekjelenléte, valamint a solymári körzeti megbízott gyors segítsége miatt még időben el tudták látni a férfit.

Öngyilkosságot kísérelt meg egy pilisszentiváni férfi – érkezett a bejelentés a segélyhívó telefonszámra. A solymári körzeti megbízott érkezett elsőként a helyszínre és életben tartotta a sérültet.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A police.hu azt írja, a férfi testvére kért segítséget 2021. augusztus 12-én délelőtt, miután a vele egy háztartásban élő öccse bal könyökhajlatánál felvágta az ereit. A körzeti megbízott kiérkezésekor a szoba padlóját már kiterjedt vértócsa fedte, a mentők úton voltak, hezitálásra nem volt idő, a jelentős vérveszteség miatt azonnali beavatkozásra volt szükség.

A főtörzszászlós egy pólóból nyomókötést készített, a bicepsznél pedig egy nadrágszíjjal szorítva próbálta tovább csökkenteni a vérzést. Miközben ellátta sürgette a mentőket, akik néhány perc múlva meg is érkeztek. Átvették a férfi kezelését, majd kórházba vitték.