18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Részletek a saját magát és a lányát vonat elé vető magyar származású férfiról

Kiderült, hogy évek óta folyamatosan zaklatta korábbi feleségét és gyermekét a magyar származású apa, aki a kislányával az egyik érkező bécsi vonat elé vetette magát.

Fotó: Unsplash/Andrey Kremkov
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, szörnyű tragédia történt január 11-én, amivel a férfi beváltotta a fenyegetését. Nemcsak magával, hanem a lányával is végzett, amikor úgy döntött, hogy a hatéves lányával az érkező vonat elé rohan.

Olyan súlyosak voltak a sérüléseik, hogy mindketten azonnal életüket vesztették, már nem lehetett rajtuk segíteni. Nemcsak a környéket, hanem mindenki mást is megrázott a tragédia híre, aki hallott róla. Hasonló esetek csak nagyon ritkán történnek, különösen Európában, Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

A feol.hu is beszámolt a tragikus eseményéről, és a krone.at-ra hivatkozva arról számolt be, hogy a rendőrségi dokumentumokból kiderül, mi is állt ennek az egésznek a hátterében. Az öngyilkos férfi és párja évekkel ezelőtt elváltak, amit a magyar származású V. Alex nem tudott feldolgozni.

A rendőrségi akták is rámutattak arra, hogy minden lehetőséget megragadott egykori párja visszaszerzésének érdekében. „Amikor világos lett számára, hogy a békülést nem tudja elérni, különböző módszerekkel bosszút állt a nőn. Négy éve egyre csak durvult a konfliktus, a hatóságok pedig nem tudták megakadályozni a családi tragédiát.” – írja a lap.

A cikkben kronológiai sorrendbe vették, hogy V. Alex miket csinált ezen időszak alatt, kezdve volt felesége autójának megrongálásával, mobiltelefonjának ellopásával, illetve a fenyegetésekkel.

Az úszószövetség közleményben reagált a Szilágyi-üggyel kapcsolatban

Még beismerő vallomást is tett a fenyegetőzéssel kapcsolatban, de hiába ítélik el, végül szabadlábon maradhatott. 2021 nyara volt az a pillanat, amikor azzal fenyegetőzött, hogy a vonat elé dobja a volt feleségét és lányát, ha nem békülnek ki.

Az életveszélyes fenyegetés miatt elítélték, egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és a pénzbírság mellett pszichoterápiás kezelésre is kötelezte a bírósági végzés. A cikkből az is kiderült, hogy a zaklatás ellenére nem rendeltek el távoltartást, de még csak a láthatást sem korlátozták.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.