Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Saját fegyverével ölte meg magát egy 47 éves rendőr Kelet-Szlovákiában

Fotó: Pixabay
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 6. - 12:23

Kollégái egy közeli erdőben találták meg, súlyos fejsérüléssel, így sajnálatos módon már semmit sem tehettek érte.

A jelentések szerint augusztus 4-én, saját fegyverével ölte meg magát egy 47 éves rendőr a kelet-szlovákiai Szobránci járásban, holttestét pedig az ukrán határ közelében található erdőben találták meg a kollégái. Családját és közeli ismerőseit lesújtotta a sajnálatos hír.

Az eddigi tényfeltáró nyomozás során kiderült, hogy a férfi csütörtök reggel érkezett a munkahelyére, majd magához vette a szolgálati fegyverét, és beszállt egy személygépkocsiba, ezt követően az ukrán határ irányába távozott.

Miután hosszabb ideig sem érkezett felőle hír, hajtóvadászatot indítottak utána, kollégái pedig az egyik közeli erdőben akadtak rá, súlyos fejsérüléssel. Sajnálatos módon már semmit sem tudtak tenni a megmentéséért.

A hírek szerint a 47 éves férfi a határrendészet alkalmazottja volt, aki az úti okmányok elemzésével foglalkozó egységhez tartozott, a rendőrséghez való csatlakozásakor pedig megvizsgálták a pszichológiai és mentális állapotát, az eredmények azonban nem mutattak súlyos hiányosságokat.

A nyomozók elmondása alapján a rendőr nem hagyott hátra búcsúlevelet, emellett a kollégái sem észleltek komolyabb változásokat a viselkedésével kapcsolatban, így arra következtettek, hogy tettének oka nem áll összefüggésben a munkájával.

A noviny.sk beszámolójából kiderült, miszerint Zuzana Eliášová belügyminisztériumi szóvivő hozzátette, a nyomozás jelenleg is folyamatban van, ezért nem szolgálhat további információkkal az ügyre vonatkozóan.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.