Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Fára akasztott kötélen fuldokló férfit mentett egy rendőrházaspár és egy kamaszfiú

Fotó: Unsplash/David Vig
not image

Takács Petra

2022. augusztus 13. - 07:51

Egy rendőrházaspárnak és egy kamaszfiúnak köszönheti a férfi az életét, aki egy fára akasztott kötélen lógott.

A rendőrség közleménye szerint Libor Ferenc rendőr zászlós és felesége, Verdes Edina rendőr zászlós, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Nógrád megyei hétvégi házukban töltötték szabadnapjukat.

Soron kívül Orosz külügy: a fegyverek szállításával az USA vérbe fojtja Ukrajnát

Ez még augusztus 5-én volt, majd az esti órákban a szomszéd ház teraszán beszélgetni kezdtek, amikor segélykiáltásokra lettek figyelmesek a szemközti telekről. Egy 14 éves szomszéd fiúval azonnal odarohantak, és azt látták, hogy egy ott lakó férfi fuldoklik egy fára akasztott kötélen.

A fiú félrehívta a két, általa kölyökkoruk óta ismert nagytestű házőrző kutyát, majd Libor Ferenc a kamasszal együtt megemelte az életéért küzdő férfi testét, miközben Verdes Edina elvágta a kötelet. Az elkeseredett férfi megköszönte, hogy megmentették, mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték – írja a police.hu.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.