Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Öngyilkosságot követett el egy 12 éves kislány egy óbudai iskolában Budapesten

Fotó: Unsplash/ Scott Rodgerson
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Információk szerint a kislány felakasztotta magát, és noha még kórházba tudták vinni, később életét vesztette.

A Tények adott információt arról, hogy egy 12 éves kislány öngyilkos lett egy budapesti iskolában. Úgy tudják, a kislány felakasztotta magát, és amikor megtalálták, már ájult volt, azonnal mentőt hívtak hozzá.

Életveszélyes állapotban vitték kórházba, később azonban életét vesztette. A rendőrségi gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást. Az öngyilkosság Budapest III. kerületében történt, még decemberben.

Az intézmény egyik mosdójában akasztotta fel magát a kislány, aki az iskolai egyenruhájának nyakkendőjét használta. A Tények kereste az iskolát is, de adásukig nem kaptak válaszokat a kérdéseikre.

Pillanatnyilag azt sem tudni, mi vezethette a kislányt arra, hogy a legdrasztikusabb forgatókönyvet válassza. Sok a megválaszolatlan kérdés az ügyben, később valószínűleg sokkal több információ áll majd rendelkezésre.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.