Renderképeken tűnt fel a OnePlus 10 Pro dizájnja

Zouton
not image

Kulcsár Péter

2021. november 12. - 19:15

A feltörekvő kínai gyártó következő generációs zászlóshajója minden bizonnyal kenterbe verheti a konkurens vállalatok készülékeit.

A Zouton webes portál által elkészített renderfotókon tökéletes látszik, milyen agresszív, ám annál előnyösebb és praktikusabb kialakítást kaphat a OnePlus újgenerációs okostelefonja.

Amint a fényképeken láthatjuk, a hátlapra egy háromkamerás rendszer került, ami egy főszenzorból, valamint két periszkóplencséből áll, miközben a negyedik kitüremkedés nem más, mint a LED villanó.

A One Plus 10 Pro csúcsmobilt elődjéhez hasonlóan valamikor 2022 első félévében mutathatják be hivatalosan, addig kizárólag az interneten fel-felbukkanó szivárogtatásokra és félinformációkra hagyatkozhatunk.

Az alapmodell bennfentes iparági források elmondása alapján 8 GB RAM memóriát és 128 GB tárhelyet kaphat, míg a csúcsváltozat esetében 12 GB RAM memóriára és 256 GB tárhelyre számíthatunk.

Fotó: Zouton

Részletesebb specifikációkról egyelőre nem esett szó, így csupán találgathatunk a lapkakészlet, az akkumulátor, valamint a kamerák felbontása, illetve a kijelző kapcsán is, bár a szivárogtatókat ismerve az elkövetkező hónapokban újabb érdekességekre derülhet fény.