Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Olyan nyári munkát hirdetett az Aldi, ami keveseknek lenne ellenére

Az ALDI áruházlánc szigetszentmiklósi üzletének kivilágított kirakata a Csepeli út 64-68. szám alatt, a 2021. év első napján. Az ALDI piacvezető élelmiszer-kiskereskedelmi márka. Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg több mint 145 üzlettel, melyek száma folyamatosan tovább növekszik. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre
not image

Nagy Noel

2021. május 13. - 09:14

Ismételten tagokat keres a németországi központú áruházlánc az úgynevezett Aldi Wine Clubba, ahova a jelentkező önkénteseknek az lesz a dolga, hogy három prémiumkategóriás bort kell tesztelniük.

Az Aldi brit kirendeltsége újabb sor amatőr borszakértőt keres, amelyhez mindössze annyi dolga lesz a jelentkezőknek, hogy díjnyertes borokat kell kóstolniuk és kiértékelniük – adta hírül a Metro. Az már előre látható, hogy a munkára túljelentkezés lesz.

Az áruházlánc összesen 30 borimádót szeretne felvenni, akinek az első próbálja hat hétig tart a nyár folyamán, összesen három üveg prémium kategóriás bor kóstolójával. A kiválasztottaknak ezt követően szakértők adnak különböző támpontokat és tippeket, hogyan kell a borokat értékelni.

Az Aldinak cserébe egy kérése van a jelentkezőktől, hogy az őszinte véleményüket a közösségi médiában, mindenekelőtt az Instagrammon mondják el az #AldiWineClub hashtaget felhasználva, valamint a véleményt az áruházlánc közösségi oldalán is közzé fogják tenni.

A jelentkezésnek nem igazán van feltétele, értelemszerűen be kell töltenie az alkoholfogyasztáshoz szükséges életkort, valamint egy 150 szavas motivációs levelet kell benyújtani az Aldinak, hogy miért mi vagyunk a megfelelő borkóstolók.

A német áruházlánc nagyon komolyan veszi a borok témáját, ugyanis nemrégiben beindították a saját Aldi Borakadémia (Aldi Wine School) nevű iskolájukat, ahol még sajátos diplomát is lehet szerezni.

A kurzusokra jelentkezőknek tapasztalt borszakértők tanítják meg, hogy milyen jelentősebb borrégiók vannak világszerte, valamint elmagyarázzák, hogyan lehet ételeket bizonyos borokhoz párosítani és milyen borokat érdemes az adott ételekhez.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.