Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Elrabolta a saját lányát az apuka, mert nem akarta, hogy beoltsák koronavírus ellen

Fotó: Twenty20/89Stocker
not image

Nagy Noel

2022. január 15. - 21:19

Már korábban is lehetett tapasztalni, hogy egyes oltásellenesek akár az őrület határát súroló módon képesek ellenkezni a vakcina felvételével szemben.

Arra viszont nem nagyon volt példa, hogy valaki a saját párjától féltse annyira a gyerekét, hogy inkább elrabolja őt. Pontosan ez történt azonban a kanadai Saskatchewan tartományban, amelyről a CBC televízió számolt be.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

A kanadai oltásellenes apuka még novemberben vitte el a saját lányát egy ismeretlen helyre, mert nem akarta, hogy a hétéves kicsit beoltsák koronavírus ellen. Az anyuka azóta nem tudta felvenni a kapcsolatot a lánnyal, ezért inkább a sajtóhoz fordult:

„Csak hét éves, itthon kell lennie. Csak annyit akarok, hogy itthon legyen”

Az aggódó anyuka elmondása szerint a volt férjével már több éve elváltak, lányuk pedig egy helyi általános iskolába járt, ahol az anya dolgozott, így vele töltötte a legtöbb időt. Az apukával is voltak találkozók, általában egy 300 kilométerrel arrébb lévő kis faluban.

Az anyuka be akarta oltatni a fiatal lányt, miközben az apuka nagyon nem, ennek pedig az lett a vége, hogy az apa egy ismeretlen helyre vitte a kislányt és azóta nem adott életjelet magáról. Az édesanya elmondása szerint november 21-én beszéltek utoljára, azóta semmi kapcsolatot nem tudott létesíteni vele.

Sasketchawan tartomány két bírósága is már parancsba adta, hogy azonnali hatállyal haza kell vinni a lányt, azonban ezt nem tette meg. Az édesapa azonban a múlt héten megjelent egy online talkshowban, amely egy Kanada szerte hírhedt oltásellenes műsor.

A talkshowban többek között összeesküvés-elméletekről beszéltek a vakcinákra vonatkozóan, a műsorvezető pedig megdicsérte az apukát, hogy milyen felelősségteljesen jár el. Az édesapa felbukkanási helye azonban ismeretlen és egyelőre nem is sikerült lekövetni.

A legaggasztóbb és egyben leggyomorforgatóbb részlete az esetnek, hogy az apuka valószínűleg teljes agymosást tartott a kislánynál. Ha viszont nem erről van szó, akkor a talkshow erejéig betaníttatott vele egy szöveget, ugyanis a műsorvezető egy ponton megkérdezte, fel akarja-e venni az oltást:

Meg tudja változtatni a DNS-emet. Szerintem ezt Isten nem akarná. Ettől beteg lehetsz és meghallhatsz” – mondta a kislány, a műsorvezető pedig örömmel konstatálta, hogy milyen édesen sokat tud a kislány.

Az édesanya jelezte, hogy továbbra sem adja fel a keresését lánya után és minden követ meg fog mozgatni annak érdekében, hogy hazakerüljön.