Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,051 $

Olasz sztárcsapatnál köthet ki a Real Madrid kegyvesztett támadója

Fotó: Twitter/Real Madrid
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 18. - 18:21

Az Inter botlott a Lazio elleni kulcsfontosságú mérkőzésen, azonban nagy lehetőséget ragadhat meg a futballpiacon, amelyre szüksége is van.

Az Inter nem tudott pontot szerezni a Lazio ellen, ahol Ivan Perisic büntetőjének köszönhetően szerzett vezetést, azonban ez nem volt elég, a második félidőben felborult a játék képe, és végül a rómaiak győztek 3-1-re. 

Soron kívül USA: minden eszközt be kell vetni Észak-Korea fegyverprogramjainak korlátozására

Az Inter számára ez a nagyon fontos mérkőzés volt, amely megmutatta, hogy változtatniuk kell, hogyha a jövőben sikereket akarnak elérni. 

Különösen a támadójátékuk gyenge, ezért az olaszoknak át kell gondolniuk a lépéseiket a gazdasági megszorítások ellenére is. 

Azonban már meg is született a terv, amelyet könnyedén meg tudnának valósítani, és megváltást jelentene a támadósor számára: Luka Jovic. 

A bosnyák születésű szerb válogatott labdarúgó nem találja a helyét a Real Madridban, és közel áll ahhoz, hogy továbbálljon a spanyol fővárosból. 

A Calcio Mercato a La Gazzetta dello Sport értesüléseire hivatkozva állítja, hogy ő a lehetőség, amelyet az Inter szeretne megragadni, azonban csak kölcsönben hoznák, és nem akarnak rá visszavásárlási kötelezettséget vállalni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.