Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A Bayern sportigazgatója és játékosai is odáig vannak Joao Cancelo teljesítményéért

MTI/EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Sadio Mané szerint egyértelmű: klubjának meg kell vennie Cancelót.

Cancelo télen érkezett a bajorokhoz a Manchester City csapatától, a 28 éves portugál ugyanis nem kapott elegendő játéklehetőséget Pep Guardiola csapatában. Úgy tűnik, a Bayern Münchenben máris megtalálták a helyét.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Hasan Salihamidzic, a Bayern egykori klasszisa, jelenleg sportigazgatója sem győzött lelkendezni Cancelo kvalitásait illetően: “Egyszerűen szenzációs játékos! Volt két-három meccse, amikor nem ment neki olyan jól, de ma láthattuk, újra megtalálta a formáját. Élvezet volt nézni a játékát” – nyilatkozta.

Az Augsburg elleni gólgazdag, 5-3-as siker után a Liverpoolból érkező Sadio Mané is dicsérte portugál játékostársát: „ismét láthattátok, hogy Joao a világ egyik legjobbja. Nagyon boldogok vagyunk, hogy velünk játszik”.

“Szeretném őt a következő szezonban is a csapatban látni. Pontosan ilyen játékosra van szükségünk!” – folytatta Mané, akinek bár érthető a kívánsága, az legalább 70 millió eurójába kerülne a Bayern Münchennek – írja a Bild.

Habár az opciós jog adott a vásárlásra, ekkora összeg kissé sok azért, hogy padoztassák a portugált. Ugyanakkor ha továbbra is hasonló formát mutat, könnyen lehet, hogy bejátssza magát Nagelsmann kezdőjébe.