Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Videón a TEK óbudai akciója, pillanatok alatt elfogták a férfit a panelban

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A TEK újabb sikeres akción van túl, ezúttal Budapest III. kerületében jelentek meg egy lakásban, ahol őrizetbe vettek egy férfit.

A férfi a gyanú szerint január 17-én késő este megverte élettársát, aminek a közös kisfiúk szemtanúja volt. Ezt követően a gyanúsított személy fogta magát, és a gyerekkel bezárkózott a lakásba.

Budapest III. kerületének egyik nagy panelháza volt a helyszín a Szentrendrei úton. A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek, akik azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket.

Az egyik lakásból egy nő ment ki a rendőrökhöz, majd beszámolt az őt ért bántalmazásról, és a hatóságok segítségét kérte. A férfi ekkor már bezárkózott a gyerekkel a lakásba, és végül az a döntés született, hogy szükségessé vált a Terrorelhárítási Központ bevetése.

B. Csabát a TEK munkatársai 2023. január 18-án 1 óra 25 perckor a lakásban elfogták, majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A kisfiúnak az eset során nem keletkezett sérülése – írja a police.hu.

A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit a nyomozók kapcsolati erőszak bűntett, könnyű testi sértés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta, őt a rendőrök őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.