Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Nyomozás indul Dani Alves ellen, szexuális zaklatás a vád

MTI/EPA/Rungroj Yongrit
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A vád szerint 2022 decemberében szexuálisan bántalmazott egy nőt egy spanyolországi szórakozóhelyen.

A katalán legfelsőbb bíróság is megerősítette a vádakat, a Barcelona korábbi játékosa azonban tagadja, hogy bármiféle bűncselekményt követett volna el – számolt be róla a Sky Sports.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A barcelonai bíróság nemrég hivatalos közleményben tudatta, hogy eljárást indított “szexuális erőszak feltételezett bűncselekménye miatt, egy nő által benyújtott panasz nyomán.

A közlemény nem nevezte meg konkrétan Alvest, de a bíróság szóvivője megerősítette a Reutersnek, hogy ő volt a feljelentés tárgya. Hozzátette, hogy az ügyben vizsgálat folyik, de a bíróság egyelőre nem kíván többet közölni.

A spanyol sajtó korábban arról számolt be, hogy egy nő azzal vádolta meg Alvest, hogy a beleegyezése nélkül megérintette őt a fehérneműje alatt, amikor 2022 decemberének végén barátaival egy éjszakai klubban volt.

Alves az Antena 3-nak adott múlt heti interjújában elmondta, hogy másokkal együtt volt a klubban, de tagadta, hogy bármi ilyesmit tett volna: “Táncoltam és jól éreztem magam, anélkül, hogy bárkinek a terébe is behatoltam volna” – mondta. “Nem tudom, ki ez a hölgy. Hogy tehettem volna ilyet egy nővel?”