Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Új nyitott világú játékon dolgozik a Ubisoft

Ubisoft
not image

Kulcsár Péter

2022. április 20. - 09:34

Vadonatúj IP fejlesztésén ügyködhet a francia kiadó, legalábbis erre utaló nyomokat találtak az egyik álláshirdetésben.

A Ubisoft úgy tűnik, a tavaly megjelent Far Cry 6 felemás sikerein felbuzdulva tovább szélesítheti portfólióját, mégpedig egy olyan játékkal, amely megnyithatja az utat egy teljesen új széria kibontakozása felé.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A Ubisoft Reflections stúdió weboldalára nemrégiben került fel egy álláshirdetés, melyben új vezető narratív tervezőt keresnek, aki egy eddig nem közölt szellemi termék megalkotásához nyújtana segítséget – szúrta ki a Gamerant magazin.

Bár a hirdetés rengeteg vállalati szakzsargont tartalmaz, amelyhez az álláskeresők már hozzászokhattak, azonban fontos információk is szerepelnek benne, így például a nyílt világú tervezést is megemlítik.

Egyelőre csak találgathatunk annak kapcsán, pontosan milyen irányba indulhat el a Ubisoft az új IP-vel: vajon egy akció-RPG-t kaphatunk majd, amely a manapság népszerű, Zeldához hasonló játékelemekkel rendelkezhet, netalán ismét érkezik egy FPS, amellyel megreformálhatják a piacot?

Ezekre a kérdésekre csak az elkövetkező hónapokban kaphatunk választ – már ha lesz rá alkalmunk, hiszen idén több nívós konferencia és élő bemutató is elmarad, ezért csakis a hivatalos online csatornákra hagyatkozhatunk.