Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Farm VIP 3: Nyertes Zsuzsa kész hazamenni az ellenfele helyett (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nyertes Zsuzsa azt mondta az ellenfelének, hogy hazamegy helyette, és ez csak a jéghegy csúcsa, mert a java csak most következik a Farm VIP új évadában.

A Farm VIP első évada is nagyon izgalmas volt, majd a második szezonnal érezhetően növelte a tétet a TV2. Ezek után joggal bízhattunk abban, hogy a harmadik idény minden korábbit felülmúlhatja.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Nos, semmi okunk a csalódásra, mert a Farm VIP 3-ban gőzerővel zajlanak az események, és már most több vita volt, mint amire a hetek alatt számítottunk volna. A korábban megjelent előzetesekből pedig tudhatjuk, lesznek még balhék, többek között Szorcsik Viki körül is.

A pirosak egyelőre nagyot mennek, a sárga csapata egyetlen egy játékot sem volt képes nyerni ellenük, ami miatt már kevesebben várják a folytatást. Ráadásul Szandi, az egyik legerősebb játékos köszönt el egy furcsa párbaj végén, amit sok néző sajnált.

Nagy kérdés, hogy a sárga csapat hogyan lesz képes legyőzni a pirosakat, akiknél hiába nem volt ünnepi a hangulat a rengeteg vita miatt, legyőzhetetlennek tűnnek. Hamarosan pedig kémkedni mennek a sárga csapathoz, akik arra készülnek, hogy megvezetik őket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2