Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Nyerő Páros: Zsolti újabb óriási alakítása (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha Zsolti képernyőre kerül a Nyerő Párosban, garantáltan jól fogjuk magunkat érezni, Sebestyén Balázs is sokat nevetett Megyeri Csilla párján.

Megyeri Csilla és Zsolti a leghangosabb párként költöztek be a villába, igazi olaszos duó, akik nem is tagadják ezt. Hosszú évek óta egy párt alkotnak, szeretik egymást, kitartottak és a Nyerő Párosnak is együtt vágtak neki.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Ez egy olyan kaland számukra, amiről még nyugdíjasként is beszélni fognak, és érdekes lesz visszanézniük magukat évtizedekkel később. Ezek valóban mind különleges emlékek, és még mindig nem láttunk mindent.

Messze nem, mert tart a műsor, és már azt is tudhatjuk, hogy egy igen komoly csavar jön a Nyerő Párosban, amire ezelőtt nem volt példa. Nemcsak Csilla és Zsolti, sokan mások is komoly veszélyben érezhetik magukat, a legjobb is kieshet ezen az este.

Még mielőtt ennyire előrerohannánk, nézzük meg Zsolti alakítását, akit furcsa körülmények között láthattunk. Nem rettent meg, igyekezett helyes válaszokat adni, addig Csilla néha csak fogta a fejét, ám a hangulatra nem lehetett panasz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2