Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Nyerő Páros: Patrik egyre inkább csalódhat Hódi Pameláékban (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. szeptember 26. - 16:42

Muri Enikő szerelme, a közösségi médiában sokat kritizált Szabi hívta félre beszélgetni Patrikot, hogy közölje vele, ideje leszállnia az álomvilágból, mert a háttérben nagyon zajlanak az események.

Nem túlzás azt állítani, hogy Hódi Pamela és férje, Tóth Bence elemi erővel érkeztek meg a Nyerő Páros villájába. Kicsit hasonló a helyzet, mint amikor Rácz Jenő és Gyuricza Dóri szerepeltek a korábbi évadban, miközben szinte minden játékban a legjobbak tudtak lenni.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Érdekes lett volna látni, hogy ez a két páros mire megy egymással szemben, mert Jenőék és Pameláék is rendkívül céltudatosak, motiváltak, gyakorlatilag minden játéknemben megmutatták, hogy milyen erősek. Ez pedig komoly figyelmeztetés volt a többi duó részére, hogy feljebb kell kapcsolniuk.

Ugyanakkor Pamela és Bence totálisan más karakterek, nem hasonlíthatóak össze Jenőékkel, leszámítva a teljesítményüket. Rendkívül keményen harcolnak, de egy-két rosszul sikerült nap is nagyban változtathat a helyzetükön, ugyanakkor gyakorlatilag mindenki őket tartja a legerősebbnek.

Patriknak és szerelmének például rosszul esett, hogy Pamela és Bence nem rájuk szavazott, amikor a bennmaradásuk volt a tét. Mivel nagyon jóban voltak, Patrik nemigazán számított arra, hogy mindez megtörténhet, de a Nyerő Párosban nincs lehetetlen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2