Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Nyerő Páros: „Első nap lealkoholistázott a feleségem”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 24. - 20:36

Young G az italozásról szokott füllenteni a feleségének, akinek azonban nem tud túljárni az eszén, többek között erre is fény derült a Nyerő Páros alatt.

„Miről füllent a leggyakrabban a párod?” – tette fel a kérdést Sebestyén Balázs a játék alatt. Hódi Pamela erre azt mondta, ez szerinte nem az ő játékuk, mert úgy érzi, Tóth Bence nem szokott füllenteni neki.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

A válasz helytelen volt, mert Bence arról igenis szokott füllenteni, hogy nem túrja az orrát, pedig Pamela is látja, hogy igen. Pamela arca mindent elárult, nem volt túl boldog, hogy ez a játék nemigazán ment nekik, bár a végére így is ott tudtak lenni a legjobbak között.

Zsolti viszont nem szokott füllenteni, Megyeri Csilla helyes választ adott erre, addig Muri Enikő már nem. „Szerintem nincs ilyen.” – fogalmazott az énekesnő, aki nagyon is kíváncsi volt arra, hogy mi áll ennek a hátterében.

A káromkodás után kiderült, Szabi azzal szokott füllenteni, hogy már levitte a szemetet, de közben mégsem. Még mielőtt azonban Enikő hazaérne, gyorsan lerohan a szeméttel, így ez inkább kegyes hazugság, mint bármi más.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2