Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Nyerő Páros: Pataki Zita nem bírta tovább, megindultak a könnyei

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 11. - 19:34

Pataki Zita sem tudta visszatartani a könnyeit, és valószínűleg nem is akarta, nagyon meghatották azok a szavak, amiket a párja intézett felé.

Minden évada más és más a Nyerő Párosnak, hiszen mindenki eltérő karakterrel, célokkal, problémákkal költözik be a villába. Elkerülhetetlen, hogy a versenyzők összevesszenek egymással, és néhol komoly vitákat láthatunk.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Ebben az évadban is sok vitát láthattak a nézők, máskor meglepően indulatosan beszéltek egymásról. Voltak, akik ezt később meg tudták beszélni, míg mások csak tovább görgették előttük a dolgokat.

A Nyerő Páros versenyzői különleges programban vehettek részt, amit a fiúk szerveztek meg. Randira kellett invitálniuk a párjukat, és ehhez sok különböző kiegészítőt kaptak a stábtól.

Szerencsére ebből nem lett vita, a fiúk gyorsan megállapodtak egymással, hogy ki, mit használ fel, majd jöhetett a romantika. Minden pár szerelmet vallott a párjának, érdekes volt őket hallgatni.

Rácz-Gyuricza Dóri megmutatta a reakcióját, amikor kiderült, hogy várandós

A könnyek sem maradhattak el, Pataki Zita is elsírta magát „Emlékszel, hogy a hatodik napon azt írtam, hogy minden sejtemben átjár a boldogság. Ati, ez cseppet sem változik, komolyan, tudod, hogy szólnék neked.”

Lapozó: 1 2