Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nyerő Páros: Pataki Zita szerint sokkal többet adott Kulcsár Edinának, mint Rebeka

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Röviddel a szimpátiaszavazás előtt beszélgettek egymással a párok, ám hiába a megható percek, Kulcsár Edinánék nem Pataki Zita mellett tették le a voksukat.

Egyes párok között folyamatosan nő a feszültség, jelenleg L.L. Juniorék és Gusztiék azok, akik sokat vitáznak vagy veszekednek egymással. A legutóbbi előzetesből is kiderült, hogy ez nem fog javulni, ami kapcsán Junior az Instagram oldalán reagált.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Pataki Zita sem úszta meg, sok negatív kritikát kapott az a bizonyos mondata miatt, ami egyes nézőknél rendesen kiverte a biztosítékot a kiesését követően. A sztár igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, de ezzel nem tudott mindenkit meggyőzni.

Zita és Attila a szimpátiaszavazás előtt Kulcsár Edinánékkal beszélgettek, meglátogatták őket. Attila hangsúlyozta, nem amiatt mentek be Edináékhoz, hogy szavazatot szerezzenek. „Igazából a meggyőzés is benne lehet.” – reagált Zita.

Az RTL Klub sztárja sokkal inkább úgy érezte, volt egy beszélgetése Edinával, amit nem sikerült befejezniük, emiatt is szerette volna ezt lezárni. „Én voltam az, aki először valamivel szembesített, ami azért a léleknek mégis csak fáj, tehát te neked igazából… a rossz hír hozóját nem szokták nem szeretni.”

Zita szerint ő volt az első, aki kvázi sokkot okozott Edinában, „és ezért, mivel rossz érzést okoztam neked, az hogy te engem nem kedvelsz, hiszen miattam van egy rossz érzésed, ez a világ legtermészetesebb dolga.”

Nyerő Páros: Guszti döbbenetes terve, sok néző dühöng miatta

Edina megjegyezte, hogy túlzás, amit Zita mond, mert nincs arról szó, hogy nem kedveli. Az időjós úgy érzi, több időre lenne szükségük, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, már csak a korkülönbség miatt is.

Lapozó: 1 2