Nyerő Páros: dráma és zokogás, megvan az új kieső

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 25. - 22:49

Nincs megállás, egy újabb sztárpárnak kellett elhagynia a Nyerő Páros villáját, ők már nem folytathatják a játékot.

Egy héttel ezelőtt vette kezdetét a Nyerő Páros ötödik évada. Kulcsár Edina és Csuti megérkezése hatalmas meglepetés volt, akárcsak az, hogy a házasságuk válságáról vallottak.

Nádai Anikó is a nagyobb nevek között szerepelt, akit mindenki ismer, de az RTL Klub sztárjának és párjának szinte azonnal távoznia kellett. Ez felért egy sokkal, hasonlóan az is, hogy csak Edináék szavaztak rájuk.

A kevésbé ismert Guszti-Vivien duó versenyben maradhatott, és egyre több kritikát kezdtek el megfogalmazni Edináékkal szemben, majd robbant a „bomba”, komoly balhé lett az egyik játék során.

Edina még azon is elgondolkozott, hogy feladja a játékot, míg Csutinál kihúzta a gyufát azzal, hogy közbevágott, és még mutogatott is. Mindeközben Vivien „büdös bunkónak” nevezte Csutit.

Röviddel ezután jöhetett a következő játék, aminek utolsó helyezettje automatikusan a veszélyzónába került. Egy játék, mely során kérdésekre kellett válaszolniuk más párokról, és csak akkor járt érte pont, ha van egyezés a duók között.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.