Dollár
391,19 Ft
Euró
411,27 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
16,827 $

Nyerő Páros: Muri Enikőnél betelt a pohár, elhagyja a villát? (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Várható volt, hogy másnak Muri Enikő és Hódi Pamela egymásnak fog feszülni, nagy vita alakult ki közöttük, majd pár órával később az énekesnő azt mondta, fogja magát, összecsomagol és inkább távozik.

Nagy botrány van kialakulóban a Nyerő Párosban, és mint azt látni fogjátok a legújabb előzetesben, nemcsak Muri Enikő és Hódi Pamela miatt. A két sztár látható módon nem kedveli egymást, Enikőnél nagyon-nagyon betelt a pohár, és ennek hangot is adott.

Egyenesen elege van Pamelából, aki szerinte valahogyan mindig a középpontban akar lenni. Nyilván Pamela más véleményen van, akárcsak a férje, Tóth Benci, aki nemrég a nagy taktikázás közepette majdnem kiesett a feleségével.

Rendkívül közel voltak ahhoz, hogy kiessenek, de végül Béci és Patrik sem rájuk szavazott, ami után mindketten zokogásban törtek ki. Csendesebbek biztosan nem lettek, továbbra is kimondják a véleményüket, és úgy tűnik, hogy most Pamela kerül előtérbe.

A kellemetlen este után reggel Pamela külön ráköszönt Enikőre, aminek nyilván volt egyfajta üzenete. „Cicaharc.” – reagált Szabi, addig Enikő erre már tényleg nemigazán tudott mit mondani, majd jött a privát beszélgetés a két sztár között.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2