Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Nyerő Páros: Muri Enikő rendesen kiakadt arra, hogy Béciék végül Pameláékra szavaztak

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 28. - 12:45

Muri Enikő nemigazán értette az indoklást, hogy Béci és felesége, Norina miért döntöttek úgy, hogy végül Begiék menjenek haza, és nem az egyik legerősebb párosnak tartott Pamela-Bence duó, akik így igen hamar kieshettek volna.

Drámai pillanatokat hozott a Nyerő Páros legutóbbi adásrésze, már csak a Bence és Patrik balhéja miatt is. Hódi Pamela férje nem engedte el a dolgot, folyamatosan azzal jött, hogy Patrik hazudott neki, illetve Megyeri Csillának.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Patrik mindezt tagadta, és annyira rosszul esett neki a dolog, hogy majdnem elsírta magát játék közben. Többen sajnálták emiatt, majdnem még nagyobb vita lett belőle, és még ennek ellenére sem szavazott Patrik Pameláék ellen, máskülönben már nem lennének játékban.

Muri Enikő és a párja a többiekkel közösen megállapodtak, hogy kiteszik Pameláékat, de Béciék meggondolták magukat. Jobban mondva, másképpen döntöttek, mert elmondásuk szerint ők nem mondták 100%-ra a döntésüket, amire Dani és Bea igen.

Szabi is kiakadt emiatt, kérdőre vonta Béciéket, szerinte több lehetőség már nemigen lesz arra, hogy ilyen könnyedén kitegyék Pameláékat. Béci és Norina azzal indokolta a döntését, hogy meg akarnak küzdeni Pameláékkal, szükségük van erre, de tudták, hogy ki fogják húzni a gyufát a döntésükkel.

Nyerő Páros: így sírt Hódi Pamela a drámai döntés miatt, Muri Enikő arca mindent elárul (videó)

Hozzátették, az utolsó pillanatban gondolták meg magukat, tehát előtte úgy volt, hogy ők is Begiéket támogatják. Enikő szintén kiakadt, és az interjúszobában elmondta a véleményét, mit is gondol erről, illetve Béciék viselkedéséről, mert szerintük nem tartották magukat a megállapodáshoz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2