Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 7. - 06:49

Bíró Bea megjegyzése sokaknál kiverte a biztosítékot, Megyeri Csilla is csak most szembesült azzal, hogy miket mondott a háta mögött az egykori modell.

Bíró Bea egyre megosztóbb karakterré válik a Nyerő Párosban, sok néző ír róla negatív kommenteket. Nemcsak róla, hanem a kapcsolatáról is, amit egyesek nem értenek, mert szerintük nincs meg az összhang közöttük.

Legutóbb ők kapták a hátráltatást Megyeri Csillától és párjától, ami várható volt, hiszen nagyon erős párosnak tartják őket. Az indoklásukban azt mondták, sokszor miattuk csúsznak le a dobogóról, emiatt döntöttek úgy, hogy nekik adják át a fekete színű borítékot.

Bea és Dani sem volt elragadtatva a helyzettől, mindketten erősen fogalmaztak. Dani azt mondta, Csilláék olyan egyszerűek, mint a bot, míg Csilla ezek után megkérte Beát, süsse be a haját, aki erre határozott nemet mondott.

Bea úgy fogalmazott, fogalmuk nincs, milyen erősek, és nem nekik kellett volna adni a hátráltatást, mivel ezzel nem szúrnak ki velük. „Azt mondja Csilla, süssem be a haját… A játékban is minket akarnak utánozni, hogy ők legyenek a legerősebb pár.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.