Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

Nyerő Páros: megdöbbentő vallomások, L.L. Junior és Kinga nem akart hinni a füleinek

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

L.L. Junior és Kinga elvesztette a kiváltságát, miközben keményebb kritikákat kaptak, és sorra jöttek a viták.

Volt egy újabb őszinte esti beszélgetés a párosok között, aminek középpontjában L.L. Junior és Kinga álltak. „Mi nem bízunk senkiben, ez a játékmódunk. Az életben is nagyon kevés emberben bízunk.”

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Junior hangsúlyozta, az életben a legkényesebb dolog a bizalom, amit évek alatt építenek fel az emberek, és egy buta döntés elég ahhoz, hogy minden romba dőljön, akár azonnal.

A kisebb viták, egyet nem értések ellenére Junior azt mondta, mindig Zita és Atilla volt az a pár, akiben maximálisan meg lehetett bízni. „Ők voltak az elsők, akik bizalmat sugároztak, és ez nem csorbult a konfliktusok miatt sem.”

A második helyre Norbiékat tette Junior, szerinte ő az a pár, aki nemigazán osztja meg az elmondott titkokat. Ahogyan Junior fogalmazott, a harmadik helyen egy olyan házaspár áll, akikkel lazult a kezdő feszültség, és mindig beleálltak a vitába, ha szükséges volt.

Tolvai Reni feneke olyan kerek, mint egy polip feje

Csutiékat Fecó és Rebeka követte, tehát Gusztiék kerültek az utolsó helyre. Juniornak fájt, hogy Guszti taktikából pontozta le Kingát a korábbi játékon, mivel tudta, hogy a rapper 300 000-et tett fel.

Kinga és Vivien kapcsolata teljesen más, ők összességében jóban vannak egymással, de Vivien és Guszti nemigazán érti Juniort. „Olyan, mintha semmiben nem értenének egyet.” – jegyezte meg Vivien Kingáékról.

Lapozó: 1 2