Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Nyerő Páros: kiderült, miért zokogott Norbi Fecóék kiesésekor

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 04:05

Sokakat meglepett Norbi reakciója, aki nagyon sírt Fekcó kiesésekor, noha csak egy játékról van szó, és pár nappal később újra találkozhatnak.

Többek között L.L. Junior sem értette a dolgot, és a közösségi médiában is voltak érdekes vélemények erről. Norbi alapesetben nem egy sírós típus, Odett előtte nem is látta igazán sírni a párját.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

„Érdekes, hogy így a hétköznapi életben nem szoktam nagyon sírni. Lehet, hogy nem is nagyon láttál még. Viszont ott a műsorban többször elkezdtem a sírást.” – fogalmazott Norbi a LifeTV reggeli műsorában az Ébredj velünk kamerái előtt.

„Én azt gondolom, hogy szerintem az a rengeteg feszültség, ami egy ilyen műsorral jár, az úgy jött ki, hogy elsírtam magam. Lehet, hogy a nézőknek fura volt, hogy azért mert most Fecó kiesik, azért miért kell sírni, hiszen pár nap múlva tudunk találkozni akár.”

A Nyerő Páros történetének legdrámaibb küzdelme, L.L. Junior felesége rosszul lett

Odett elárulta, hogy Norbi valójában nagyon érzékeny fiú, és ennek is köze van lehet ahhoz, hogy elsírta magát. „Annyira behúz a játék, hogy teljesen megszűnik a külvilág, csak ott bent létezel, és nincs semmi más azon a játékon kívül.” – folytatta Norbi.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.