Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,138 $

Nyerő Páros: „Te meg kezdesz Kulcsár Edina ürességeibe bújni”

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Juniornak és Kingának volt egy érdekes privát beszélgetésük Pataki Zitáék visszatérésüket követően.

Mint ismeretes, a Nyerő Párosban újabb fordulatokat láthattak nézők, miután kiderült, hogy a korábban kiesett párok visszatérhetnek a villába. Erre senki sem számított a versenyzők közül, talán egyeseket sokként ért a hír.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Két napon át küzdhettek egymással, hogy eldöntsék, ki lesz az a bizonyos páros, aki visszaköltözhet a villába, és folytathatja a játékot. Pataki Zitáék mindössze 30 másodperccel futottak jobb időt a mindent eldöntő játékon Krisztiék előtt.

Ez pedig azt jelentette, hogy ők költözhettek vissza, aminek többen örültek. L.L. Junior szerint Zitáék nem fognak komoly gondot okozni. „Szerintem most, hogy visszatértek Zitáék, nem fognak nagy port kavarni.”

Csuti Kulcsár Edinának: „Picit vegyél vissza, mert rengeteg vagy”

„Örülsz vagy nem?” – vágott közbe Kinga. Junior nem adott egyértelmű választ, majd ismét jött a kérdés. „Örülsz vagy nem?” „Mint személy, örülök.” Kinga nem hagyta annyiban a dolgot. „Igen vagy nem?”

„Hát igen, semleges.” – válaszolt Junior. „Akkor most igen vagy semleges.” A rappernek azonban nem tetszett a dolog, és hangot is adott ennek. „Miért kell igen vagy nem. Mi vagy te, bíró?”

Lapozó: 1 2