Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Nyerő Páros: Kabát Peti nyílvesszővé változott, Sebestyén Balázs nagyokat nevetett

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 7. - 05:11

Egy újabb olyan feladat a Nyerő Párosban, amire hasonló még nem volt példa, de ennek csak örülünk, hiszen a sztárok előtt adott a kihívás.

Vannak bizonyos feladatok a múltból, amik talán ismerősek lehetnek, például, amikor egymásról kell válaszolgatni bizonyos kérdések kapcsán. Mindez egyszerűnek tűnhet, ám valójában nem az, hiába ismered jól a másikat.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

A fizikai feladatok sem maradhatnak ki, amik szintén izgalmasak és sokszor igencsak fárasztóak tudnak lenni, még azoknak is, akik fittek. Erre is láthattuk példákat az aktuális szezonban, ahol egyre inkább felpörögnek az események.

Miután Muri Enikő és Tóth Szabi visszatért, gyakorlatilag garantált a feszültség. Sokat nem kellett várnunk az első nagyobb vitára, ugyanis Enikő keményen beolvasott Megyeri Csillának, nagyon elege van belőlük.

Az új játék sem lesz egyszerű, amit Sebestyén Balázs természetesen hű segítőjén, Kabát Petin keresztül mutatott be. Mint mindig, Peti kíváncsian várta, mi fog történni, de nemigazán tudta, hogy minek is öltözött valójában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2