Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Nyerő Páros: sírunk a nevetéstől, Kabát Peti bohócnak öltözött (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 20. - 18:37

Ebben a formában még nem láthattuk Kabát Pétert, a Nyerő Páros egyik legfontosabb tagját, Sebestyén Balázs segédjét.

Kabát Peti szó szerint kihagyhatatlan tagja a Nyerő Párosnak, nélküle már elképzelni sem tudnánk a műsort. Valószínűleg vannak ezzel így páran, rengetegen kedvelik a karakterét, nagy húzás volt a leigazolása az RTL Klub részéről.

A csatorna egyik legnépszerűbb műsora nemrég visszatért, bár egy ideje már tudhattuk, hogy idén is lesz új évad. Természetesen a forgatások ezúttal is nyáron voltak, miközben a villa szinte teljesen megújult.

Talán most változott a legtöbbet, amiből Détár Enikő és párja szinte semmit nem tapasztalhatott meg. Alig pár órával a megérkezésüket követően távozniuk kellett egy nem várt súlyos sérülés miatt.

Rendkívül szomorúak voltunk, mert az ő párosukra is sokan lettünk volna kíváncsiak. Valamiért így hozta az élet, de a többiek még versenyben vannak, és az is garantált, hogy Kabát nagy show-t fog csinálni.

Megyeri Csilla sírva a párjának: „Mi vagy te, egy ősember? Nem tudsz intelligensen kommunikálni?”

Most épp bohócnak öltözött, Balázs pedig majdnem sírva nevetve mondta el neki a feladatot, az instrukciókat. Hogy mi lesz ebből, nem tudni, de már nem kell sokat várnunk arra, hogy mindent megtudjunk.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.