Dollár
396,20 Ft
Euró
417,65 Ft
Font
486,94 Ft
Bitcoin
17,181 $

Nyerő Páros: na, vajon Hódi Pameláék megkapják ma a nagy lehetőséget? (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokkal azután, hogy Young G és felesége, Norina megérkeztek a villába, még inkább felgyorsultak az események, és az új levél sem maradhatott el, ami megint megoszthatja a véleményeket.

A Nyerő Páros évek óta az egyik legnézettebb műsora az RTL Klubnak, így nem meglepő, hogy folyamatosan kapjuk az új évadokat. A rajongók nagy örömére a stáb idén is leforgatott egy szezont, ami már most fergeteges és ott lehet a legjobbak között.

Egy biztos, rendkívül gyorsan zajlanak az események a villában, Détár Enikő és párja például még csak egy éjszakát sem töltött el a villában. Nem sokkal később bejelentették, hogy emiatt új páros érkezik, akik igencsak felkavarták az eseményeket.

Young G és szerelme pillanatok alatt megérkeztek az élmezőnybe, és van mitől tartaniuk a többieknek, mert a párosuk hasonlóan erős kohéziót képez, mint például, amit Hódi Pamela és Tóth Bence között láthatunk.

Hamarosan az is kiderül, hogy mi robbantotta ki a hatalmas vitát Young G és szerelme körül, valamint ki az a sztárpár, akik elfoglalhatják a helyüket a villában. A levelet a rapper olvasta fel, mindenki nagyon izgatottan várta, hogy mi fog történni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2