Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Nyerő Páros: sírva vonult félre Hódi Pamela férje

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Drámai pillanatokat élt át Tóth Benci, aki egyre nehezebben bírja a játékot lelkileg és fizikailag, hiszen hiányzik neki a család másik fele, a gyerekek.

Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata nem mindig volt problémamentes, ugyanakkor kitartottak egymás mellett, és ez a legfontosabb. Nem engedték, hogy elválassza őket az élet, és azóta nagyon boldogok, kiegyensúlyozottak.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

A Nyerő Párosban is kéz a kézben haladnak, nemigazán voltak nagyobb vitáik, mindent igyekeznek megbeszélni egymással. Mivel a kezdetek óta ott van a villában, lelkileg sincs könnyű dolguk a gyerekek hiánya miatt.

Ez teljesen más, amikor valaki szülőként költözik be, ráadásul úgy, hogy még kicsik a gyerekek. Béci és Norina is elsírta magát, amikor telefonon keresztül beszélgettek a gyerekeikkel, és másoknak sem könnyű.

Pamela arra lett figyelmes, hogy Tóth Bence elvonult egyedül a kertbe és sír. Rögtön tudni lehetett, hogy mi ennek az oka, hiszen odahaza van a közös gyermekük, aki ugyancsak rendkívül fontos számukra, akárcsak Pamela első gyermeke, akinek az édesapja, Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel hunyt el.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2