Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Nyerő Páros: videón a jelenet, ahogy Kinga nemet mond Viviennek, aki kiborul

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Viviennek egyáltalán nem esett jól az, amit Kinga csinált, nem érezte igazán fairnek, pedig csak segíteni szeretett volna rajta.

A Nyerő Páros legutóbbi játékának utolsó helyén L.L. Junior és felesége, Kinga végeztek. Akár meg is nyerhették volna az aznapi játékot, ha Kingán nem fog ki az akadály, ahol nagyon sok idő elment számára.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Rengeteg időt bukott a lépcsős feladatnál, amivel biztossá vált az utolsó helyük. Kinga teljesen összetörten tért vissza a villába, ahol kiderült, hogy Vivienék lettek az elsők, aki soha nem örült még ennyire egy győzelemnek, mint most.

Először Pataki Zita próbált beszélgetni Kingával, majd odalépett Vivien is, de L.L. Junior felesége elutasító volt. Ez pedig egy újabb drámai jelenetet hozott, Vivien nem értette, hogy miért volt erre szükség, mert csak segíteni szeretett volna.

Nyerő Páros: Pataki Zita őszintén elmondta a véleményét L.L. Juniorékról

„Jöhetek egy picit?” – tette fel a kérdést Kingának Vivien. „Nem, bocsánat, most nem! Nem tudok most, veled nem! Bocsánat.” – tette egyértelművé Kinga, majd Vivien gyorsan felállt és kiment a kertbe. „Ez most nagyon fura volt Kinga megint, de semmi baj.”

Lapozó: 1 2