Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nyerő Páros: az első komolyabb balhé L.L. Junior és Guszti között? (videóval)

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A ma esti adás ideje alatt L.L. Junior és Guszti egymásnak fog feszülni, úgy tűnik, hogy a Guszti-Vivien páros Kingáékkal sem lesz túl jó kapcsolatban.

Kulcsár Edina és Csuti sokszor értetlenül állhatott a történések előtt, Guszti és Vivien néha nem válogatott a szavak közül, például bunkónak nevezték Csutit. Edina férje egy későbbi játék ideje alatt Gusztiról beszélt hasonló hangnemben.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Jól látni, hogy a két pár nem kedvencei egymásnak, és Gusztiék elég sokat beszéltek eddig Edináékról. A jelek szerint Guszti Csuti után L.L. Juniorral fog összekapni, aminek már volt egy érdekes felvezetése.

Junior szerette volna megtudni, miért adott olyan kevés pontot Kingának a legutóbbi játékon, mi volt ennek a fő oka. A színész nem értette a számonkérést, de ezzel nem ért véget a történet.

A legújabb előzetesben azt látni, hogy Junior és Guszti vitába keverednek egymással, ami az egész játékra hatással lehet. Ne feledjük, a rappernek és feleségének nincsenek szövetségeseik, aminek megfizethetik az árát.

Lapozó: 1 2