Nyerő Páros: A mai egy nagyon szexi adás lesz, L.L. Junior konfliktusba kerül?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 26. - 19:50

Minden eddiginél szexibb feladatot kapnak a párok, és az előzetes alapján lesznek olyan pillanatok, amiknek a női tagok nem fognak örülni.

A Nyerő Páros ötödik évadában minden egyes nap történnek olyan beszélgetések, amikre nem feltétlen számítottunk, vagy nem abban a formában. Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy Gusztiéknál rendszeres téma Kulcsár Edina és Csuti, de most úgy tűnik, L.L. Juniorék kerülnek előtérbe.

A híres rapper és kedvese eddig nagyon csendesen és magabiztosan lavírozott, rendre bejöttek a magas tétek a nevük mellett, de Kinga legutóbbi vitájával igencsak más helyzetbe kerülhetnek.

Nem volt a legjobb taktikai döntés vitába szállni Rebekával, aki elmondta, nagyon-nagyon csalódott. Ennek még biztosan lesz folytatása, és az előzetesben azt is láthatjuk, ahogy Pataki Zita férje kritikusan beszél Juniorról, szemtől szemben.

Óriási: Kulcsár Edina modellkedni tanította Csutit, aki egyvalamire nem volt hajlandó

Többek között ez is az izgalmasabb pillanatok között lesz, de ami a játék során fog történni, az mindenen túltesz. A lányok nyakába hideg víz zúdult, köszönhetően a párjaik ide-oda nézésének.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.