Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

Nyerő Páros: valami drámai történt L.L. Junior feleségével, újabb balhé Gusztiékkal

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az előzetesben azt látni, hogy Kinga zokogásban tört ki, miközben Pataki Zitával és Guszti kedvesével beszélgetett.

Hamarosan véget ér a Nyerő Páros, már nagyon kevés van hátra, és mindössze három pár maradt versenyben. Legutóbb Kulcsár Edina és Csuti volt kénytelen búcsúzni, méghozzá egy drámaira sikeredett szimpátiaszavazás végén.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A sors furcsa fintora, hogy azok ejtették ki őket, akik korábban egyszer már kiestek, de végül mégis visszatérhettek. Pataki Zitáék dupla szavazati jogot kaptak a teljesítményük miatt, és ez volt a döntő tényező.

Junior és Kinga még versenyben van, de egy ideje megtört a lendületük. Sokáig érinthetetlenek voltak, rendre övék volt a legmagasabb pénzösszeg, ám ez a forma már a múlté.

Kiderült, hogyan vált nyitottá Járai Mátéék házassága

A következő napok számukra is sorsdöntőek lesznek, és kiderül, hogy kik azok a párok, akik a döntőben megküzdhetnek egymással. Úgy tűnik, hogy nem tartott sokáig a harmónia Gusztiék és Kingáék között, legalábbis az előzetes egyértelműen erre utalhat.

Az este folyamán pedig volt egy nagyon őszinte beszélgetés a lányok között, melynek ideje alatt Kinga elsírta magát. „Annyira jó lenne, ha elfogadnád önmagad.” – mondta Vivien Kingának.