Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Nyerő Páros: jön a döntő, minden eddiginél drámaibb előzetes jelent meg (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 19:30

Legszívesebben egy sort sem írnánk ehhez a cikkhez, mert minden drámai felütés benne van az előzetesben, annyira drámai és idegtépő.

A Nyerő Páros legújabb évada ma este véget ér, és rövidesen fény derül arra, hogy ki volt a legjobb és legkitartóbb páros. Három totálisan más karakter maradt versenyben, akik közül bárki befutó lehet.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Legutóbb L.L. Junior és párja, Kinga estek ki a játékból egy furcsa indoklás végén, amitől nem voltak lenyűgözve. Kinga még átölelni sem akarta emiatt Pataki Zitát és Attilát, amit elfogadtak, de az időjós nem értette, hogy mivel bánthatta meg ennyire a versenytársát.

Zita ezután ismét sok negatív kommentet kapott a közösségi médiában, és nagy kérdés, hogy mit hoz az este, amikor eldől a Nyerő Páros bajnoki címének sorsa. Sok a kérdőjel, és mint azt fentebb is írtuk, három nagyon más duó vág neki a finálénak.

A csütörtöki feladat sem volt egyszerű, de ott sokkal inkább minden az élvezetről szólt, még akkor is, ha félelmetes lehetett 40 méteres magasságban ugrándozni. A nagy döntőben más veszi át a szerepet, a küzdelem és a kitartás lesz az, ami drámai pillanatokat hozhat.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.