Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

Vízágyúval lőtték a szexi bikinis Nyári Diát a dzsungel közepén (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. november 1. - 13:36

Nyári Dia nagyon jól teljesített, keményen harcolt a körülmények ellen, aminek végül meg is lett a jutalma, bár így is buktak egy csillagot.

Nyári Dia egyeseknél kiverte a biztosítékot azzal, hogy elvette a medált, aminek köszönhetően ugyan három napon át védettnek érezheti magát, lehetséges, hogy ezt követően pontosan emiatt fogják kiszavazni a nézők.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Ha három nap után ő esik ki elsőként, akkor gyakorlatilag meg is kaphatjuk erre a választ. Schumacher Vanda biztos ebben, és szerinte a társa nagy csicskaságot követett el, amikor elvette a védettséget érő amulettet.

Dia azonban nagyon szeretne a játékban maradni, emiatt döntött a védettség mellett, de lehetséges, hogy nem teljesen gondolta át, hogy ennek milyen következményei lehetnek a nézők felé, még akkor is, ha eddig játékban tartották.

A legutóbbi játék alatt viszont nagyot ment, Fecóval és Ferivel közösen ment csillagot gyűjteni, addig Sebestyén Balázs és Vadon Jani mindent megtettek annak érdekében, hogy hátráltassák őket.

A végén Jani is beszállt, és éppen hogy csak megnyerte a fogadást, ami egyúttal mínusz egy csillagot jelentett a csapat számára. Dia pedig szexin mutatott a bikinijében, és összességében jól telesített.

Még több bulvár: Molnár Nini elárulta, miért vitt óvszert Gergő gazdának a táborba