Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Nyári Dia szexi fehérneműben jelent meg a karácsonyfa előtt

Fotó: Instagram/Nyári Dia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb nagyszerű tippeket adott Nyári Dia, aki fehérneműben is csodálatosan mutat, megint sikerült lenyűgöznie a követőit.

A színésznő nemrég még Kolumbiában harcolt az elemekkel a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában. Élete egyik legnagyobb élménye volt, imádta minden percét, és keményen is küzdött.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Sokáig jutott a versenyben, de talán előbb esett ki, mint azt gondoltuk. Ettől függetlenül elégedett lehet a teljesítményével, és ezek olyan élmények, melyekre mindig emlékezni fog, nagyszerű volt látni egy ilyen versenyben.

Most egy egészen más környezetben tért vissza, erősen hangolván a karácsonyra, ami már igen közel van. Két héten belül vagyunk, így még mindig van időnk arra, hogy beszerezzük a szükséges ajándékokat.

„Azt képzelem, ez az adventi készülődés olyan fesztelen lesz, mint ahogyan a Triumph bodyjában érzem magam…vagy legalábbis bízom benne mióta pocakos voltam Zétivel elhagytam a merevítővel ellátott darabokat, nagyon zavarnak. ” – írta a posztjában Nyári Dia, aki ismét egy lenyűgöző tervezésben mutatta meg a vonalait.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2