Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Csütörtök délután jelenik meg a felújított GTA-trilógia

Rockstar
not image

Kulcsár Péter

2021. november 10. - 20:43

A Rockstar stúdió bejelentette, pontosan milyen időpontban indíthatjuk el konzoljainkon és számítógépeinken a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont.

Elérkezett a várva várt nap, a Rockstar játékfejlesztői stúdió hamarosan piacra dobja az októberi bejelentést követően a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition című remastercsomagot, ami tartalmazza a GTA III, a GTA: Vice City, valamint a GTA: San Andreas korszerűsített változatát.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Habár nem egy vadonatúj game-ről van szó, mégis érdemes kipróbálnunk a gengszter szimulátorok gyöngyszemeit, hiszen mégiscsak ezek a nyitott világú őrültködések alapozták meg a GTA Online és a GTA V, illetve en bloc az egész sorozat népszerűségét.

A GTA-trilógia mindhárom epizódja megkapta a next-gen konzolokhoz és PC-khez elengedhetetlen 4K felbontást 60 fps mellett, továbbá javítottak a látotávolságon, lekerekítették és kisimították a pixeleket, valamint kipofozták a grafikát, megőrizve a játékok klasszikus jellegét.

A Rockstar hivatalos közleménye alapján magyar idő szerint november 11-én, csütörtökön, délután 4 órakor izzíthatjuk be elsőként a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Nintendo Switchen és PC-n, a letöltést pedig akár most is elindíthatjuk, így rajtkor ezzel már nem kell bíbelődni.

További jó hír, hogy a PS Now előfizetői ingyenesen bezsebelhetik a GTA III remasterelt verzióját PS4 és PS5 masináikra, míg a Game Pass szolgáltatást igénybe vevők Xbox konzolokon vihetik végig szintén bérmentve a felújított GTA: San Andreast.

Mivel sokan trükköztek a felhasználói fiókok régióinak átállításával, és ázsiai adatokat adtak meg, így az európai júzereknél jóval hamarabb kiélvezhették a játékmenetet, amiről rengeteg felvétel felkerült a YouTube-ra, többen pedig élőben is streamelik a gameplay-t, így ha szeretnénk, minimális kutakodást követően megleshetjük élesben a virtuális gengszterkedéseket.