Exatlon: Zalán továbbra is sokat beszél Hannáról, nem tudja elengedni a témát

Fotó: Instagram/Novák Zalán
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 12:09

Zalán nemigazán tudja elengedni a témát, ami nem biztos, hogy jó ötlet, mert ezzel a társait is terhelheti, akik inkább másra koncentrálnának.

Hanna abszolúte kívülálló, ellentétben a korábbi évaddal, amiben szerepelt, ahol sokkal jobb kedve volt. Ez a csapat valahogy nem fekszik neki az Exatlon Hungary All Star-ban, már csak Zalán miatt sem.

Sokan vezetőként fogadták el a súlyosan megsérült és hetek óta egy métert sem futó Farm VIP győztest, addig Hanna, Dorka és Kata nem kért ebből. Ráadásul Hanna körül forrnak az indulatok, miután bejelentette, hogy egyáltalán nem érzi jól magát Dominikán.

A nézők közül sokan felháborodtak ezen, hiszen kevesen kapnak olyan lehetőséget, mint ő, ennek ellenére szenved. Ezek szerint a 15 milliós fődíj sem igazán motiválja, bár ebben közrejátszhat az is, hogy többen messze esélyesebbek nála.

Hanna már nem akar ezzel foglalkozni, addig Zalán csak mondja és mondja a magáét, ezúttal Bálintékkal beszélgetett erről. Úgy érzi, hogy a lány ellentmondott saját magának, és nagyon szélsőséges, nem tud rajta kiigazodni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.