Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Novák Katalin öt ember sorsáról döntött

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 7. - 10:21

A köztársasági elnök több dokumentumot is aláírt, köztük kinevezéseket és a magyar állampolgárság elvételét.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter javaslatára Májer Zsolt nemzetbiztonsági ezredest és Németh Attila nemzetbiztonsági ezredest augusztus 1-jei hatállyal nemzetbiztonsági dandártábornokká nevezte ki, az államfő által aláírt dokumentumok pedig már meg is jelentek a Határozatok Tárában.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Az ATV a 24.hu értesülései nyomán azt írja, Májer Zsolt az Alkotmányvédelmi hivatal egyik főigazgató-helyettese, Németh Attila pedig a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatójának általános helyettese.

A határozat értelmében dandártábornokká nevezték ki Keller Lászlót is, aki ezzel a kinevezéssel átugrotta az ezredesi rangot, mivel korábban nemzetbiztonsági alezredesként szolgált.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is tett javaslatot az államfőnek: jogszabályok megszegése miatt a miniszter arra tett javaslatot, hogy vegyék el gy Csománfalván született 35 éves nő, illetve egy Kovácsréten született 41 éves férfi magyar állampolgárságát, Novák pedig jóvá is hagyta a javaslatot és aláírta a dokumentumokat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.