Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Kulisszák mögötti fotó Novák Katalin és Ferenc Pápa közös szelfijéről

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ferenc pápa nagyon is nyitott személyiség, egyáltalán nem jelent gondot számára szelfiket készíteni, és szereti a humort.

Ferenc pápa a világ legismertebb embereként kivételes védelmet érdemel, és ez Magyarországon sincs másképp. Rövid időn belül ez már a második budapesti látogatása volt a pápának, aki örömmel utazott el a hazánkba.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Orbán Viktorral és családjával is találkozott, ami különleges élmény volt a családtagok számára. Ez olyasvalami, amit sosem felejt el az ember, míg az unokák hosszú évekkel később megmutathatják a felvételeiket saját gyermekeiknek.

Sokan várták a pillanatot, amikor Ferenc pápa gépe landolt a Liszt Ferenc repülőtéren. Novák Katalin is örömmel fogadta a pápát, és természetesen a közös programok, a jó hangulat sem maradhatott el.

Aki kicsit is ismeri a pápát, az tudhatja róla, hogy noha nagyon komoly is tud lenni, legalább annyira humoros is. Köszönhetően a nyitott személyiségének, óriási tömegeket képes megszólítani.

A közösségi média is nagy erő ebben, egy olyan eszköz, mely mindent megváltoztat. Novák Katalin az egyik legjobb fotót osztotta meg a kulisszák mögül, miközben közös szelfit készítettek Ferenc pápával.