Novák Katalin civilként, több mint 1100 méter magasan (fotók)

Fotó: Novák Katalin köztársasági elnököt megtapsolják beszéde után A Magyar Református Egység Napján tartott ünnepségen Gyulafehérvár főterén 2022. május 21-én. MTI/Bruzák Noémi
not image

Takács Petra

2022. május 22. - 09:01

Az új köztársasági elnökünk intenzív napokat tudhat maga mögött, amiket aktív kikapcsolódással zárt le.

Nem sokkal azután, hogy Novák Katalin megkezdte a munkáját köztársasági elnökként, útra kelt. Először Varsóba utazott, ahol egy nagyon csinos piros szettben állt ki a nyilvánosság elé, ami azonnal elnyerte az emberek tetszését.

Nem sokkal később már egy másik országban képviselte Magyarországot, és ez egyúttal egy újabb szettet jelentett, eltérő frizurával. Egy másik ünnepélyes eseményen szintén igencsak csinosan tartott beszédet, majd jöhetett az aktív kikapcsolódás.

Nem lehet azt mondani, hogy Novák sokat várt volna a munkával, azonnal belevetette magát az új feladataiba, amik széles körben mozognak. Imádja Magyarországot, a magyar tájakat, és ez még inkább csak inspirálja.

Novák Katalin tökéletes, elegáns és csinos megjelenése az ünnepélyes megnyitón (fotók)

Katalin egy természetszerető ember, és nem riad meg a kihívásoktól, máskülönben most biztosan nem tarthatna itt. Köztársasági elnökként komoly felelősség nyomja a vállait, így neki is szüksége van arra, hogy kikapcsoljon, és átjárja a természet szépsége.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.