Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Novák Katalin reakciója a magyar váltogatott hatalmas győzelmére

Fotó: A győztes magyar válogatott játékosai ünnepelnek a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország-Magyarország mérkőzés után a lipcsei Red Bull Arenában 2022. szeptember 23-án. A magyar csapat 1-0-ra nyert. MTI/Illyés Tibor
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra szólalnak meg a politikusok a magyar válogatott újabb hatalmas győzelmét követően, amire nehéz szavakat találni.

Szalai Ádám akkora gólt lőtt péntek este, hogy azt még a Marsról is látni, káprázatos mozdulat volt, amit előre megbeszélt a szögletet elvégző Szoboszlai Dominikkal. A németeknek esélyük sem volt erre reagálni, a kapus szintén tehetetlen volt.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Szalai a pályafutása alatt már számtalan szépségdíjas gólt lőtt, de ez egyértelműen ott van a legszebbek között. Egyúttal az egyik legfontosabb is, hiszen így már biztosan nem eshetünk ki a Nemzetek Ligája csoportköréből.

Sőt, minden esélyünk megvan arra, hogy csoportelsőként jussunk tovább, és az olasz válogatottnak bőven van mitől tartaniuk. Hiába hangoltak az angolok legyőzésével a nagy meccsre, lehetséges, hogy még ez is kevés lesz.

Abszolúte reális arra gondolni, hogy Magyarország legyőzi Olaszországot, ami egy szép visszavágás lenne a korábbi mérkőzéséért, ahol messze nem úgy alakultak a dolgok, mint azt szerettük volna.

Novák Katalin köztársasági elnök ugyancsak rendkívül büszke, és szintén megakadtra a lehetőséget arra, hogy üzenjen a Facebook oldalán keresztül. Egyet tudunk érteni vele, minden más szó felesleges, hajrá magyarok!

„Minden más szó felesleges. Hajrá, magyarok!” – írta a posztjában a rendkívül büszke köztársasági elnök, aki nemrég az USA elnökével, Joe Bidennel is találkozhatott azt követően, hogy meglátogatta az amerikai-mexikói határt.