Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Novák Katalin újabb nagyon elegáns megjelenése, a frizurája is változott (fotók)

Fotó: Fotó: Novák Katalin köztársasági elnök és Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke, Románia miniszterelnök-helyettese a kolozsvári püspöki hivatalban tartott találkozójukon 2022. május 20-án. MTI/Bruzák Noémi
not image

Takács Petra

2022. május 20. - 14:13

Magyarország köztársasági elnöke egy ideje úton van, legutóbb Kelemen Hunorral találkozott, akivel személyesen egyeztetett.

Novák Katalin a köztársasági elnöki kinevezése óta úton van, hamar belevetette magát az új munkájába, ami természetesen számos külföldi úttal is fog járni. Novák sokszor személyesen fog egyeztetni az érintettekkel, miközben Magyarországot, a magyar embereket, és a magyar kormányt képviseli.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Mindamellett, hogy sokat fog utazni, természetesen a megjelenésére is figyel. Az egyik legcsinosabb politikusunkról van szó, aki az évek alatt már számos különleges ruhát viselt, természetesen a helynek, az eseménynek megfelelően.

Varsóba, az első útjára például az utóbbi évek egyik legelegánsabb ruhájába repült el. A piros szín is kiválóan állt a köztársasági elnökünknek, de azt kell mondjuk, hogy a fekete-fehér összeállítás is passzol, különösen ezzel a kontyos megoldással.

Hoztunk pár fotót számotokra a találkozóról, középpontba helyezvén Novák Katalin megjelenését, amire ezúttal sem lehetett panasz. Kíváncsian várjuk, hogy a következő hasonló eseményen milyen ruhában és frizurában láthatjuk viszont.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.